Albanska deca kamenovala srpski autobus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2017, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanska deca kamenovala srpski autobus

Autobus koji je prevozio Srbe iz Orahovca i Velike Hoče kamenovan je u sredu po podne kada se pedesetak meštana tih metohijskih enklava vraćalo iz Kosovske Mitrovice, pišu "Večernje novosti".

Kako list prenosi na svom sajtu, radnik opštine Orahovac Dejan Baljošević rekao je da se incident dogodio kada su albanska deca poređana pored puta na izlazu iz Mitrovice gađala kamenicama i ledenim grudvama autobus na kojem je polomljena šoferšajbna.

"Usledilo je šikaniranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozaca i putnika od strane kosovske policije kod Vučitrna, kada je vozač stao da prijavi incident. Prvo su ga ispitivali zašto odmah nije prijavio napad i što vozi autobus sa polomljenom šoferšajbnom", rekao je Baljošević, navode "Novosti".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.