Završeno čišćenje korita Kolubare kod Valjeva

Izvor: Blic, 03.Okt.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno čišćenje korita Kolubare kod Valjeva

Ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bošković Bogosavljević izjavila je danas u Valjevu da su radovi na sanaciji rečnog korita Koubare kod Valjeva završeni uspešno, kvalitetno i u dogovorenom roku.

Kako je saopšteno, Bogosavljević Bošković je posle obilaska navela da je sanacija Kolubare kod Valjeva završena donacijom Vlade Japana od tri miliona evra, koja je bila izuzetno značajna jer su radovi bili obimni i zahtevali su više novca nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je bilo planirano.

- Serdstva su obezbeđena u veoma kratkom roku, ne samo za radove u Valjevu, već i za obnovu objekata u Osečini, Čačku, Gornjem Milanovcu, Loznici, Krupnju u ukupnoj vrednosti od tri miliona evra, koje su označene kao kritične - rekla je Bošković Bogosavljević.

Radove je obišao i ambasador Japana Juići Takahara koji je izrazio je zahvalnost Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine na uspešnoj saradnji i neprekidnom trudu na tom projektu.

Dodao da je Vlada Japana izdvojila ukupno pet miliona evra za pomoć Srbiji nakon poplava, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.