Ukrali 10 tona nafte rukujući mašinama u Kolubari

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali 10 tona nafte rukujući mašinama u Kolubari

Sedam osoba uhapšeno je zbog sumnje da su kao zaposleni iz rudarskih mašina ukrali oko 10 tona nafte u ogranku Kolubara "Elektroprivrede Srbije".

Pripadnici MUP-a u Lazarevcu su saopštili da je sedam lica starosti od 55 do 27 godina, tereti da su počinili 45 krivičnih dela krađe.

"Osumnjičeni se terete da su od juna do 11. avgusta ove godine, kao rukovaoci rudarskih mašina, istakali i ukrali oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 10 tona nafte, čime su preduzeću 'Elektroprivreda Srbije', ogranak Kolubara pričinili štetu od oko milion i po dinara", saopštio je MUP.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.