Dinamo na Kolubari

Izvor: OkRadio.rs, 26.Apr.2016, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo na Kolubari

Fudbaleri Dinama iz Vranja u subotu igraju u Lazarevcu sa ekipom Kolubare. Šef stručnog štaba Dinama Saša Mrkić izjavio je da je zadovoljan kako su njegovi fudbaleri odigralu u prošlom  kolu protiv Bačke, i očekuje da takvu igru ponove i u Lazarevcu. - Ako tako budu igrali i sa Kolubarom, siguran sam da ćemo iz Lazarevca doneti bod ili sva tri. To bi nam bilo od izuzetnog značaja u borbi za opstanak u Prvoj ligi - rekao je Mrkić. On za susret protiv Kolubare, ne može da računa na na povređene Kostića, Vujovića i Stevića. U...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Poraz Dinama u Lazarevcu

Izvor: OkRadio.rs, 26.Apr.2016

Fudbaleri Dinama iz Vranja poraženi su na gostovanju u Lazarevcu od Kolubare sa 1:0. Gol za domaći tim postigao je Bubonja u 75. minutu meča. Nakon ovog poraza Dinamo se našao 12. mestu tabele od 16 timova. Ostalo je da se u nedelju odigra još jedna utakmica u ovoj ligi između Zemuna i Bežanije.  

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.