Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FENOMENALNO: Potez veziste Cvolea je nasmejao ceo svet (VIDEO)

Fejnord je u Erediviziji savladao Cvole sa 2:0 golovima Dirka Kajta i Eljera Elije, ali je meč obeležio vezista gostiju Vut Brama. Naime, njemu je u jednom momentu zasmetalo sunce kako bi uspešno primirio loptu, a potez koji je napravio nasmejao je ljubitelje fudbala širom planete.

(Izvor: YouTube/Welovefootball)
The post FENOMENALNO: Potez veziste Cvolea je nasmejao ceo svet (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOMIČAN AUTOGOL: Moisandere, Atalanta ti je zahvalna (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2015

Finac će noćas imati besanu noć. Mogla je Sampdorija do boda, da nije bilo Niklasa Moisandera.. . Pogleadjte samo ovu komičnu i nespretnu situaciju, posle koje je Atalanta povela u šestom golu, jer je Finac zatresao sopstvenu mrežu:. . Izvor: YouTube, WEBFOOT. The post KOMIČAN AUTOGOL: Moisandere,...

Nastavak na HotSport.rs...

KARTONI, PIŠTALJKA: Sudija iz Brazila je imao i PIŠTOLJ! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2015, 12:16

Svi znamo šta od opreme i rekvizita treba da ima fudbalski sudija tokom meča. Ali, uvek ima i nekih izuzetaka…. . Upravo takva slika stiže nam iz Brazila. Nećemo vam više ništa otkriti, ali garantujemo da ćete ostai u šoku:. Izvor: Videos Virais. Da, dobro ste videli… Sudija Gabrijel Murata...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.