Da li biste izdržali noć u OVOJ kući strave?!

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste izdržali noć u OVOJ kući strave?!

Preko 20 hiljada ljudi čeka u redu za osmočasovni doživljaj istinskog horora i torture u vili "MekKejmi" u San Dijegu.

Foto: YouTube

 Ova vila je najekskluzivnija kuća strave na celom svetu, gde posetioce vezuju, guraju u kavez sa zmijama i utapaju u veštačku krv.

Niko do sada nije uspeo da izdrži "program" ovog horora do kraja, gde marinci i zavisnici o adrenalinu odustaju pre vremena, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ova kuća strave je na desetine odraslih muškaraca dovela do suza!

U pitanju je interaktivno iskustvo, gde posetioci prolaze kroz doživljaje pravog horor filma, a njihovi domaćini ih nimalo ne štede kada je mučenje i zastrašivanje u pitanju.

Slike i video snimci iz kuće strave, prikazuju preplašene i uplakane ljude, koji mole da ih puste odatle.

Idejni tvorci ove tematike - Rus MekKejmi (55) i njegova devojka Kerol Šulc, vode računa o tome da nijedna poseta nije ista, pa se tamo tematika kuće strave menja iz godine u godinu.

Učesnike teraju da jedu pokvarena jaja i čak ih i guše! MekKejmi ističe kako svakog učesnika posmatra kao prijatelja i da pre ulaska u kuću, uvek obavi sa njim razgovor i provede određeno vreme.

Mlađima od 21. godine nije dozvoljen ulaz, a definitivno je u pitanju čist sadizam i mazohizam, kako god da okrenete!

Da li biste se vi usudili?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.