Vojska otvara vrata za civile u petak

Izvor: juGmedia, 29.Sep.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska otvara vrata za civile u petak

VRANJE- U kasarni „1. pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ u Vranju u petak, 30. septembra, biće organizovan „Otvoreni dan“ u cilju druženja vojnika i civila.

Ovo je jedinstvena prilika da se osim druženja, Vranjanci upoznaju sa opremom i naoružanjem vojske.

Zbog velikog interesovanja građana tokom prethodnih godina, a posebno dece i učenika osnovnih škola, komanda garnizona Vranje obezbedila je da posetioci objekta pored brojnih i atraktivnih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vojničkih veština iz svakodnevnice pripadnika 4. brigade Kopnene vojske, obiđu i „Spomen sobu“ u kojoj se nalazi preko pet hiljada imena Vranjanaca i ljudi iz okoline koji su od 1878. do 2003. godine poginuli za slobodu.

Komanda vojske poziva sve građane na druženje sa vojnicima, podoficirima i oficirima garnizona Vranje.

Milan Zdravković
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranjska kasarna u petak “otvara vrata” civilima

Izvor: JužneVesti.com, 29.Sep.2016

U kasarni “Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ u petak u podne održaće se tradicionalni “Otvoreni dan” gde će se, po ugledu na prethodne akcije, družiti vojnici i civili...Prezentacija vojnog naoružanja, vozila i druge opreme, samo su deo onoga što će zainteresovani moći da vide...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.