U kupatilu eksplodirala protivgradna raketa

Izvor: juGmedia, 12.Maj.2013, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kupatilu eksplodirala protivgradna raketa

LESKOVAC – U kupatilu porodične kuće Marković u uliic Stepe Stepanovića večeras je eksplodirala protivgradna raketa, koja je uletele kroz krov. Niko od članova porodice nije povređen.

Raketa je oko 19 sati najpre prošla kroz krov, a potom kroz ojačani karatavan i uletela u kupatilo. U tom momentu kuća je bila puna ljudi, ali niko nije povređen.

„Čuli smo najpre dve jake eksplozije. Kuća se zatresla, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ali nismo mogli da procenimo odakle dolaze detonacije. Komšije su nas upozorile da iz kupatila kulja dim“, priča Boban Marković, sin vlasnika kuće.

„Naša sreća je što u kupatilu nije bio nikoga. Ne znamo pouzdano gde je eksplodirala, kada je udarila u krov ili kada je ušla u kupatilo. Samom vidim da su sve cevi pokidani i da je kupatilo ruinrano. Kada sam otvrio vrata suočio sam se sa velikom količinom pare i sa gustim crnim dimom“, ispričao je Markovich Jugmedii.

Policija je izvršila uviđaj i sa sobom ponela delove rasprksane rakete, među kojima i „rep“ rakete.

Marković tvrdi da je od policajaca čuo da je raketa, koja je uznemirila porodicu, ispaljena sa obližnje planine Kukavica.

Sličan slučaj nije do sada zabeležen u Leskovcu.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Protivgradna raketa uletela u kuću

Izvor: RTS, 12.Maj.2013

Niko nije povređen kada je protivgradna raketa uletela u kupatilo porodične kuće u Leskovcu i ekplodirala. Policija izvršila uviđaj i sa sobom ponela delove rasprsnutog projektila. ..U kupatilo porodične kuće Marković u ulici Stepe Stepanovića u Leskovcu uletela je protivgradna raketa i eksplodirala,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.