Izvor: BujanovackiGlas.info, 21.Okt.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Bujanovcu: Radnika poklopila mermerna ploča

BUJANOVAC, 21. oktobar 2016. (foto Adnan Veliju: Lugina-lajm) – Adnan Veliju (34) iz Letovice stradao je na licu mesta pošto je na njega pala teška mermerna ploča u radionici koja se nalazi u bujanovačkoj Kosovskoj ulici.
Prema pisanju medija na albanskom, prilikom nesreće teško su povređena trojica radnika koji su radili zajedno sa stradalim.
Portal Lugina-lajm piše da se tragedija dogodila u firmi koja je u vlasništvu brata nastradalog Velijua.
Prema istom izvoru, >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << povređeni radnici zbrinuti su u vranjskom Zdravstvenom centru.
Portal Presheva.com piše da će Veliju biti sahranjen danas popodne.
 
 

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U BUJANOVCU Mermerna ploča pala na radnika i ubila ga

Izvor: Blic, 21.Okt.2016

U Bujanovcu je u radionici nesrećnim slučajem poginuo Adnan Veliu (34)iz sela Letovica, na koga je pala teška mermerna ploča...Prema pisanju portala Lugina lajm, u nezgodi su teže povređena trojica radnika u radionici, koja se nalazi u Kosovskoj ulici u Bujanovcu. Povređenim radnicima ukazana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.