Sutra i prekosutra novčane nadoknade

Izvor: JUGpress.com, 21.Avg.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra i prekosutra novčane nadoknade

LESKOVAC

Redovne novčane naknade nezaposlenim osobama za jul 2017. godine biće isplaćene u utorak, 22.08.2017. godine, saopštila je danas filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu.

Privremene novčane naknade nezaposlenim osobama, koje žive na i izvan teritorije Kosova i Metohije, za jul 2017. godine, biće isplaćene u sredu, 23.08.2017. godine.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isplata redovne i privremene novčane naknade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2017, 04:44

Redovna novčana naknada nezaposlenim licima za jul ove godine biće isplaćena danas...Privremena novčane naknade nezaposlenim licima, koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, za jul ove godine biće isplaćena u sredu, navodi se u saopštenju Nacionalne službe za zapošljavanje...Obe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.