Nosio nož i bejzbol palici i psovao policajce

Izvor: juGmedia, 29.Avg.2013, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nosio nož i bejzbol palici i psovao policajce

LESKOVAC – Policija je uhapsila M.S. (36) iz Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira.

Postupajući po posebnom planu obezbeđenja  manifestacije „Roštiljijada 2013“,  službenici policije su 27. avgusta,  oko 20,30 časova, u ulici Vojvode Mišića, prilikom  pregleda  M.S. pronašli i oduzeli  nož >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i bejzbol palicu.

M.S. se tereti da  je  tom prilikom policijske  službenike vređao, psovao i odbijao da  postupi po izdatim naređenjima policije.

Takođe, protiv  M.S. podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka kod Prekršajnog suda Leskovac  jer nije nosio ličnu kartu.

Istražni sudija Osnovnog suda u Leskovcu je M.S. odredio pritvor od osam dana..

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENjE: Na roštiljijadu sa nožem i bejzbol palicom

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Avg.2013

Leskovačka policija uhapsila je i privela istražnom sudiji Osnovnog suda M.S.(36) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ometanje policajca na dužnosti.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Na Roštiljijadu sa nožem i palicom

Izvor: B92, 29.Avg.2013

Leskovac -- U Leskovcu je uhapšten zato što pokušao da uđe na manifestaciju Roštiljijada sa bejzbol palicom i nožem, a potom je vređao službenike koji su ga pretresali...Leskovačka policija uhapsila je i privela istražnom sudiji Osnovnog suda M.S.(36) zbog sumnje da je izvršio krivično delo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.