Policija na Roštiljijadi uhapsila muškarca sa nožem i palicom

Izvor: Blic, 29.Avg.2013, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija na Roštiljijadi uhapsila muškarca sa nožem i palicom

Leskovačka policija uhapsila je i privela istražnom sudiji Osnovnog suda M.S.(36) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, saopštila je danas Policijska uprava (PU) u Leskovcu.

Postupajući po posebnom planu obezbeđenja manifestacije Roštiljijada, službenici policije su 27.avgusta oko 20,30 sati prilikom pregleda M.S. pronašli i oduzeli nož i bejzbol >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << palicu.

M.S. se tereti da je tom prilikom vređao i psovao policijske službenike i odbijao da postupi po izdatim naređenjima. Takođe, je protiv M.S. podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, jer nije nosio ličnu kartu.

Istražni sudija je osumnjičenom odredio pritvor do osam dana.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kradljivci uhvaćeni na delu

Izvor: Blic, 30.Avg.2013, 15:56

Kraljevačka policija je tokom noći uhapsila dva muškarca koje je zatekla u krađi u prodavnici, saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo. ..Uhapšeni su B.P. (23) i J.S. (28) obojica iz Kraljeva, koje je policijska patrola primetila da kradu u obijenoj prodavnici "Tehnomarketa"...Sumnja se da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.