Jelena Karleuša umesto Zorice Brunclik u Zvezdama Granda?

Izvor: Svet plus, 01.Sep.2015, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša umesto Zorice Brunclik u Zvezdama Granda?

Nova sezona takmičenja Zvezde Granda uskoro počinje sa svojim emitovanjem, a nakon što je Zorica Brunclik napustila mesto žirija, sve više se spekuliše ko će je zameniti u ovom popularnom šouu.

Jelena Karleuša i prvi čovek "Grand" produkcije Saša Popović, nakon desetogodišnje svađe, konačno su uspeli da pronađu zajednički jezik, te su se dogovorili o saradnji nakon pune decenije "ratovanja", >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << piše Kurir. Tako će se široki auditorijum od početka predstojeće sezone takmičenja "Zvezde Granda" umesto Zorice Brunclik iz fotelje stručnog žirija zabavljati Karleuša.

"JK i Popovića pomirio je zajednički prijatelj. U strogoj tajnosti su održali sastanak i dogovorili se o saradnji. Složili su se da obema stranama odgovara da se pomire, jer Jelena zbog narušenih odnosa sa Pinkom nema gde da izda novi album, dok Saši odgovara da zarad što veće gledanosti u žiriju sedi neka kontroverzna ličnost, koja će moći da nadoknadi to što je Brunclikova napustila ovaj šou", kaže dobro obavešten izvor za Kurir.

U "Grandu" nisu ni potvrdili ni demantovali ove navode, dok je Jelena vešto izbegla odgovor na ovu temu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.