Izvor: Svet plus, 05.Dec.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša u Zvezdama Granda uvredila Sašu Popovića i Snežanu Đurišić, pa dobila žestok odgovor!

Jelena Karleuša u poslednjoj emisiji Zvezde Granda bila je veoma raspoložena, te je u jednom trenutku izgubila kontrolu i uvredila Sašu Popovića i Snežanu Đurišić, koji joj nisu ostali dužni.

Naime, kao što je poznato, komentari Jelene Karleuše u Zvezdama Granda su veoma opširni, te joj je Ana Bekuta u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << momentu rekla, da je produkcijski žiri zadremao, što je veoma inspirisalo pop pevačicu: "Metuzalemi spavaju jer je već kasno za njih, prošla je ponoć. Samo vi spavajte. Proteze lepo u čaše stavite i polako", izjavila je, a onda je usledio i veoma žestok odgovor:"Imaj u vidu da hoćemo da idemo da spavamo, i požuri, molim te. Za razliku od vas, mi imamo naše zube", odbrusila joj je Snežana Đurišić.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Karleuša nazvala Sašu i Snežanu metuzalemima i rekla im da “proteze stave u čaše”, a oni je POKLOPILI jednom rečenicom! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Dec.2016

Dok je Jelena Karleuša komentarisala nastup Benjamina Redžića u "Zvezdama Granda", Saša Popović i Snežana Đurišić su se dosađivali i pretvarali da spavaju, zbog čega je počela urnebesna prepirka između njih i Jelene...Kada joj je Ana Bekuta skrenula pažnju da Saša i Snežana "spavaju",...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.