Vanić: Očekujem znatno bolji pristup igrača

Izvor: B92, 26.Nov.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanić: Očekujem znatno bolji pristup igrača

Trener Metalca Nenad Vanić izjavio je da protiv Radničkog iz Niša očekuje znatno bolji pristup igrača, nego u prethodnom meču protiv Jagodine (4:1).

"Nadam se da to neće uticati na utakmicu koja nam predstoji. Svi igrači su spremni, nema suspendovanih, niti problema sa povredama, tako da svi konkurišu za meč protiv Nišlija", rekao je Vanić.

Trener ekipe iz Gornjeg Milanovca ponovio je da je poraz od Jagodine bio šokantan i izrazio nadu da će njegovi izrabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imati dovoljno snage, umeća i koncentracije kako bi se zadovoljni vratili sa teškog gostovanja u Nišu.

"Na tome smo radili cele sedmice, budući da naš protivnik igra na rezultat, što praktično znači da ne greši u defanzivi i iz kontre stvara prilike. Radnički igra veoma odgovorno i čvrsto, o čemu svedoči i činjenica da su primili najmanje golova u ligi", rekao je Vanić.

Utakmica 19. kola Superlige između Radničkog i Metalca igra se u petak od 18 sati na Čairu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.