Šampion Švajcarske doveo golmana Jagodine, Majorka bi kapitena!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion Švajcarske doveo golmana Jagodine, Majorka bi kapitena!

Ako je suditi prema informacijama iz Jagodine, jedan posao je već završen.

Ekipa Jagodine iza sebe ima katastrofalnu sezonu. Posle tri godine učešća na evropskoj sceni, jagodinski superligaš je doživeo ispadanje iz superligaškog društva, ali ono što u takvoj situaciji može da bude razlog za zadovoljstvo u ovom klubu, jeste afirmacija nekolicine mladih igrača.

Pre svih, to se odnosi na 19-godišnjeg golmana Đorđa Nikolića, koji je na sebe skrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pažnju pojedinih evropskih klubova, a prema poslednjim informacijama, već je završen posao oko njegovog transfera u redove šampiona Švajcarske, ekipe Bazela!

Tu informaciju je potvrdio i prvi čovek Jagodine Goran Milanović u izjavi za ''Sport''.

''Nismo se zadržali u eliti, ali je nekolicina prvotimaca skrenula pažnju klubova sa Starog kontinenta. Mladi Đorđe Nikolić je već član Bazela, taj transfer smo do kraja realizovali'', istakao je Milanović.

Vest o transferu Đorđa Nikolića u Bazel preneo je i švajcarski ''Blick'', uz podsećanje da je mladi reprezentativac naše zemlje u mlađim kategorijama branio boje Partizana.

To, međutim, nije sve, na pomolu je realizacija još par zanimljivih transfera.

''Postoji i interesovanje za kapitena Aleksandra Filipoviića koga 'nišani' Majorka, a Uroš Nikolić, kao i mladi reprezentativac Gane Frensis su takođe na meti Evropljana'', otkrio je Milanović.

On je dodao i da će Jagodina u narednom periodu da ''prepakuje tim'', uz oslanjanje na svoju omladinsku školu, uz nadu da se ekspresno vrati u elitno superligaško društvo.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dogovor je pao, ključni igrač Barse produžio ugovor!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2016

Sjajan posao za Barselonu, Serhio Buskets će nastaviti svoju vernost najboljem klubu Španije...Još uvek aktuelni šampion Evrope, Barselona, nastavlja da radi odličan posao kada se radi o sastavljanju ekipe za narednu sezonu...Definitivno neko bez koga se ne može zamisliti ova Barselona jeste Serhio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.