SLOBODAN MILOŠEVIĆ OSUMNJIČEN ZA ZLOSTAVLJANJE KONJA: Evo šta mu je radio, pre nego što ga je privela policija! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Avg.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBODAN MILOŠEVIĆ OSUMNJIČEN ZA ZLOSTAVLJANJE KONJA: Evo šta mu je radio, pre nego što ga je privela policija! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Jagodinska policija privela je Slobodana Miloševića iz sela Dobra Voda zbog sumnje da je zlostavljao konja na Zelenoj pijaci u Jagodini, a konja su oduzeli i odvezli u Veterinarsku stanicu, gde se sada nalazi.

- Radi se o ždrebetu starom oko godinu dana koje nije ni čipovano, ni ubeleženo, ono je dobro, nije povređeno. Osoba koja ga je držala ga je jahala iako je on još jako mlad i nerazvijen. Konj pase, dobro je - kaže veterinar Saša Tanasković.

Policija je u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << razgovarala sa građanima koji su se zatekli na zelenoj pijaci, ali od prisutnih, kako tvrde, niko ništa nije video. Pošto je prebio konja, Slobodan je legao da spava na par metara od njega, kada je došla policija po prijavi građana, piše infocentrala.rs.

Miloševiću ovo nije prvi put da muči životinju, njemu je prošle godine izrečena uslovna kazna pošto je u centru grada naočigled prolaznika, gotovo do smrti pretukao konja koga je tada držao.

Pogledajte kako je Milošević pre dve godine nemilosrdno tukao konja naočigled prolaznika:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.