≫ 

SLOBODAN MILOŠEVIĆ OSUMNJIČEN ZA ZLOSTAVLJANJE KONJA: Evo šta mu je radio, pre nego što ga je privela policija! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Radi se o ždrebetu starom oko godinu dana koje nije ni čipovano, ni ubeleženo, ono je dobro, nije povređeno. Osoba koja ga je držala ga je jahala iako je on još jako mlad i nerazvijen. Konj pase, dobro je - kaže veterinar Saša Tanasković

  • 11

Jagodinska policija privela je Slobodana Miloševića iz sela Dobra Voda zbog sumnje da je zlostavljao konja na Zelenoj pijaci u Jagodini, a konja su oduzeli i odvezli u Veterinarsku stanicu, gde se sada nalazi.

- Radi se o ždrebetu starom oko godinu dana koje nije ni čipovano, ni ubeleženo, ono je dobro, nije povređeno. Osoba koja ga je držala ga je jahala iako je on još jako mlad i nerazvijen. Konj pase, dobro je - kaže veterinar Saša Tanasković.

Pronađen izmrcvaren i pretučen konj u Jagodini PONOVO! (VEOMA UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Policija je u subotu razgovarala sa građanima koji su se zatekli na zelenoj pijaci, ali od prisutnih, kako tvrde, niko ništa nije video. Pošto je prebio konja, Slobodan je legao da spava na par metara od njega, kada je došla policija po prijavi građana, piše infocentrala.rs.

KONJ BEZ JEDNE NOGE SPASEN, krivična prijava protiv vlasnika! (VIDEO)

Miloševiću ovo nije prvi put da muči životinju, njemu je prošle godine izrečena uslovna kazna pošto je u centru grada naočigled prolaznika, gotovo do smrti pretukao konja koga je tada držao.

Pogledajte kako je Milošević pre dve godine nemilosrdno tukao konja naočigled prolaznika:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Di

    22. avgust 2016 | 14:44

    Treba monstruma isto tako isprebijati,ziv se raspao prokletinja!!!

  • Kisa

    22. avgust 2016 | 18:36

    Jao kako je mogao? Pa ljudi ujedu za srce a zivotinja nece vjerujte.Jadna zivorinja.

  • Ljuba

    23. avgust 2016 | 08:01

    Tu asocijalnu spodobu treba trajno osuditi na zabranu drzanja zivotinja jer mi se cini da je on u stvari opasna zivotinja, koju treba prebijati preventivno svakog dana ili ga smestiti u ludnicu do kraja zivota a mozda bi mu najpedagoskije bilo smestiti ga u zatvorenoj prostoriji sa zmijama. A ovi inferiorni koji su mu zastupnici u komentarima tretirati isto, jer nisu bolji od njega, jer su i oni sa zivotinjskom pamecu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA