Prva harmonika Srbije u petak u Jagodini

Izvor: Beta, 24.Jul.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva harmonika Srbije u petak u Jagodini

JAGODINA, 24. jula 2014. (Beta) - Četrnaesti festival Prva harmonika Srbije, na kojem će se oko 30 učesnika takmičiti u šest kategorija, biće održan 25. jula na letnjoj pozornici izletišta Potok u Jagodini.

Na festivalu će svaki od takmičara svirati po jedno lagano i jedno brzo kolo, a nagrada apsolutnom pobedniku, koji se bira iz kategorije seniora, biće dalje usavršavanje na harmonici, najavio je organizator, harmonikaš Bojan Nešić.

Žiri koji će ocenjivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << svih šest kategorija čine nekadašnji pobednik Prve harmonike Jugoslavije Dragan Todorović Žvakac, ćerka harmonikaša Miodraga Todorovića Krnjevca, Branka Krnjevac, prošlogodišnji apsolutni pobednik Festivala Lazar Pušić iz Valjeva i pobednik 2012. godine Mario Mihajlović iz Paraćina.

Od 2004. godine Festival je postao i memorijalni, u čast predsedniku žirija prva tri festivala Aleksandaru Todoroviću, koji je bio i petostruki osvajač Prve harmonike Jugoslavije.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.