Izvor: Beta, 24.Mar.2017, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u stambenoj zgradi u Ćupriji

U jednoj stambenoj zgradi u Ćupriji danas popodne je izbio veliki požar u kojem niko od stanara nije stradao, a materijalna šteta je velika.Hitna pomoć je kod zgrade u Karađorđevoj ulici zbrinula četiri osobe zbog udisanja dima.Saznaje se da su požar koji je izbio u jednom stanu na trećem spratu, pola sata gasile četiri vatrogasne ekipe - iz Ćuprije, Jagodine i Paraćina.Jedno vozilo je, iz predostrožnosti, ostalo da dežura tokom večeri.Uzrok požara će biti naknadno utvrdjen.Tokom požara je u centru Ćuprije struja bila isključena.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Požar u stambenoj zgradi u Ćupriji, šteta velika

Izvor: RTS, 24.Mar.2017

. U jednoj stambenoj zgradi u Ćupriji po podne je izbio veliki požar Nema stradalih, načinjena velika materijalna šteta.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.