Požar u stambenoj zgradi u Ćupriji, šteta velika

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Mar.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u stambenoj zgradi u Ćupriji, šteta velika

U jednoj stambenoj zgradi u Ćupriji danas popodne je izbio veliki požar u kojem niko od stanara nije stradao, a materijalna šteta je velika.

Hitna pomoć je kod zgrade u Karađorđevoj ulici zbrinula četiri osobe zbog udisanja dima.

Saznaje se da su požar koji je izbio u jednom stanu na trećem spratu, pola sata gasile četiri vatrogasne ekipe - iz Ćuprije, Jagodine i Paraćina.

Jedno vozilo je, iz predostrožnosti, ostalo da dežura tokom večeri.

Uzrok požara će biti naknadno utvrđen.

Tokom požara je u centru Ćuprije struja bila isključena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki požar u stambenoj zgradi u Ćupriji

Izvor: B92, 24.Mar.2017

U jednoj stambenoj zgradi u Ćupriji je izbio veliki požar u kojem niko od stanara nije stradao, a materijalna šteta je velika...Hitna pomoć je kod zgrade u Karađorđevoj ulici zbrinula četiri osobe zbog udisanja dima...Saznaje se da su požar koji je izbio u jednom stanu na trećem spratu, pola...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.