Lalatović: Da srušimo tradiciju u Pomoravlju

Izvor: B92, 27.Avg.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Da srušimo tradiciju u Pomoravlju

Trener fudbalera Borca Nenad Lalatović izjavio je da se nada da će njegova ekipa pobediti Jagodinu u osmom kolu Superlige.

Lalatović je izrazio nadu da će na taj način prekinuti lošu tradiciju na terenu u Pomoravlju.

"Naš rival je do sada osvojio samo dva boda, ali to svakako ne odslikava na pravi način tim Jagodine. Moramo pre svega veoma oprezno da uđemo u utakmicu i strpljivo sačekamo svoju šansu", kazao je Lalatović Tanjugu.

Prema njegovim rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jagodina će biti veoma motivisana protiv Borca jer želi prvi trijumf u domaćem šampionatu.

"Ni tradicija nije na našoj strani jer Borac pet godina nije pobedio u Jagodini. Bez obzira na sve to očekujem dobru utakmicu i ako popravimo najveći nedostatak, a to je realizacija, možemo da se nadamo povoljnom ishodu", rekao je Lalatović.

On je istakao da ima kadrovskih problema jer uz već duže odsutnog Zeca u timu neće biti Vujaklije i Vukmirovića.

"Tačno je da imamo kadrovskih problema, ali i prave alternative. Neki igrači će dobiti šansu i nadam se da će je iskoristiti. Bez obzira na poraz u meču sa Partizanom, dokazali smo da možemo ravnopravno da igramo sa svima, pa ne vidim razlog da tako ne bude i u Jagodini. Očekujem da igrači daju svoj maksimum kako bi zabeležili pozitivan rezultat", zaključio je šef struke Borca.

Utakmica između Jagodine i Borca igra se sutra od 20 sati na stadionu u Jagodini. Čačani su šestoplasirani sa 10 bodova, dok je Jagodina na začelju tabele sa dva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.