Gošić: Frustrirajuće..., Živković: Zadovoljni smo

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gošić: ''Frustrirajuće...'', Živković: ''Zadovoljni smo''

Posle remija u Jagodini, trener Voždovčana zadovoljan epilogom, dok je šef struke domaćeg tima napravio osvrt na minuli prelazni rok i njegove posledice.

Trener Jagodine Miljojko Gošić rekao je posle današnje utakmice sa Voždovcem (0:0) da je frustrirajuće što njegova ekipa ne može da preskoči određene granice u igri i zabeleži pobedu.

"Da bi se dobio Voždovac, mora se pružiti više, ali za to nešto više mora se posedovati i veća energija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i veće znanje. Ovo za nas nije dobar rezultat. Već deluje frustrirajuće jer je teško podnositi taj limit koji mi ne možemo očigledno da preskočimo", rekao je Gošić novinarima u Jagodini.

Jagodina do sada ima jednu pobedu, šest remija i pet poraza i nalazi se na poslednjem mestu tabele.

"Ova borba traje već dugo i zaista je iscrpljujuća. Ti igrači su došli na kraju prelaznog roka, koji je za nas trenere poguban, jer toliko dugo traje da u osmom kolu praktično igra drugi tim. To su momci koji traže klubove sa rancem na leđima, putuju iz kluba u klub i uglavnom dolaze nespremni. Odigraju prve dve, tri utakmice na svežinu, onda se stekne utisak da je to to, ali kada dođe četvrta utakmica polako počinju da se raspadaju i više ne mogu", rekao je Gošić.

On je, međutim, istakao da igračima ništa ne zamera.

"Ti momci hoće, to nije sporno, ali ne mogu. Jednostavno ne mogu. Nedostaje im bazičnih priprema. Čestitam Voždovcu, a svojim igračima ne mogu ništa da zamerim. Videćemo da li u pauzi možemo nešto po tom planu da uradimo i budemo jači. Hod po mukama je prisutan od početka. Žao mi je publike što nismo uspeli ni večeras da je obradujemo", kazao je trener Jagodine.

Trener Voždovca Bratislav Živković kazao je da je zadovoljan bodom.

"Utakmica je bila kao što smo i očekivali, borbena, sa mnogo ritma i duela...Mislim da nije bila dosadna i neatraktivna, mislim da je bilo ritma i da je bilo situacija za gol. Međutim, i jedni i drugi nisu uspeli da se upišu u strelce. Mi smo zadovoljni ovim bodom, ne mogu da kažem da nismo. Okrećemo se narednom kolu posle pauze. Čestitam svojim igračima na velikoj borbi, a kolegi i njegovim igračima na fer i korektnoj igri", rekao je Živković.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.