U utorak isplate za ove grupe građana

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U utorak isplate za ove grupe građana

Ukoliko ste korisnici neke od ovih usluga, u utorak stiže uplata.

Iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopšteno je da u utorak počinje isplata osnovnih invalidskih primanja vojnih invalida i korisnika porodične invalidnine za maj mesec.

Sutra će takođe početi isplata dečijih i roditeljskih dodataka za korisnike na teritoriji AP Kosovo i Metohija, za mesec maj.

Iz istog ministarstva su podsetili da 20. juna kreće i isplata dodatka za pomoć i negu drugog lica za maj mesec počeće sutra.

Novac od kažnjavanja poslanika ide na lečenje bolesne dece
Pogledaj vesti o: Isplata dečijih dodataka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako se nalazite na ovim spiskovima danas očekujte novac

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2017, 08:43

Pored dečjeg i roditeljskog dodatka za mesec maj, danas počinje isplata invalidskih primanja, dodatk za pomoć i negu drugog lica, kao i redovna isplata naknade nezaposlenim koji se nalaze na evidenciji NSZ. ..Iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja navode da danas počinje...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.