Intel napreduje na mobilnom tržištu

Izvor: ITsvet.com, 23.Nov.2014, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intel napreduje na mobilnom tržištu

Intel je imao veliki broj poteškoća da pronađe svoje mesto na tržištu pametnih telefona i tablet uređaja, budući da je ovaj proizvođač zabeležio velike finansijske gubitke, ali ova kompanija ne želi da odustane od toga da utvrdi svoju poziciju na ovom tržištu. Andy Bryant, predsednik kompanije Intel, navodi da ne može da kaže da je ponosan na činjenicu da Intel gubi velike količine novca, ali i da ne može da kaže da ga je sramota ovog poslovanja kao što je to bio slučaj u toku prošle godine. On je dodao i da Intel neće prihvatiti dalje gubljenje novca te da će načiniti veliki broj unapređenja u ovoj oblasti.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Acer touch-screen Chromebook

Izvor: ITsvet.com, 24.Nov.2014, 10:11

Acer radi na razvoju 11.6-inčnog Chromebook uređaja opremljenog ekranom osetljivim na dodir kao i futrolom koja omogućava da se ovaj uređaj pretvori u tablet. Njegovo pojavljivanje na tržištu očekuje se u toku prvog kvartala naredne godine, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije, dok će...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.