Uhapšen lažni menadžer Pinka

Izvor: S media, 19.Sep.2011, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen lažni menadžer Pinka

Policija je uhapsila Mirka D. (27), osumnjičenog da je, predstavljajući se kao menadžer TV Pink, novčano prevario više građana.

Beogradska policija uhapsila je Mirka D. (27) koji je novčano oštetio više gradjana lažno se predstavljajući kao menadžer TV Pink koji ih obaveštava da su dobitnici nagradne igre.

Mirko D. je nasumice birao porodične kuće i stanove i vlasnicima govorio da su srećni dobitnici nagradne igre koju organizuje Pink, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << postavljao im relativno lako pitanje, a nakon tačnog odgovora kao nagradu uručivao im je ručni časovnik, fiksni telefon ili masažer.

Balkanski prevaranti kao "arapski šeici"

Prevara kao profesija

Prevaranti obećavali posao u Nemačkoj

Posle toga je građanima saopštavao da su potencijalni dobitnici glavne nagrade, odnosno LCD televizora čija je vrednost od 80.000 do 100.000 dinara, ali da treba da plate PDV za televizor u iznosu od 7.000 koji će biti uplaćen kao pomoć Kraljevu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako piše u saopštenju, kada bi oštećeni pristali na navedene uslove, upisivao je njihove lične podatke, uzimao novac i govorio da će im njegov kolega sutradan doneti televizor, nakon čega se udaljavao sa lica mesta.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog lažne nagradne igre

Izvor: B92, 19.Sep.2011

Beograd -- Beogradska policija uhapsila Mirka D. jer je novčano oštetio više građana lažno ih obaveštavajući da su dobitnici u nagradnoj igri...Lažno se predstavljao kao menadžer TV Pink...Mirko D. je nasumice birao porodične kuće i stanove i vlasnicima govorio da su srećni dobitnici u nagradnoj...

Nastavak na B92...

Lažni menadžer Pinka varao građane

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2011

Policija je uhapsila Mirka D. (27) koji je prevario više građana predstavljajući se kao menadžer TV Pink i obećavajući im da se osvojili LCD televizor ako mu prethodno plate porez od 7.000 dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Varao građane u izmišljenoj nagradnoj igri

Izvor: Blic, 19.Sep.2011

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je Mirka Danilovića (27) zbog sumnje da je počinio više krivičnih dela prevare, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije...Danilović je na teritoriji Beograda i okolnih gradova nasumice birao porodične kuće i stanove, i predstavljajući se vlasnicima kao menadžer...

Nastavak na Blic...

Lažni menadžer televizije "Pink" varao građane

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2011

Beogradska policija uhapsila je M.D. zbog sumnje da je varao građane predstavljajući se kao menadžer TV Pink, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije..."Mirko D. (27) je u Beogradu i okolnim gradovima nasumice birao porodične kuće i stanove, predstavljao se kao menadžer TV Pink i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Lažni menadžer pljačkao narod!

Izvor: Press, 19.Sep.2011

Šarena laža - Danilović se predstavljao kao menadžer TV Pinka i organizovao lažne nagradne igre u kojima su „srećni dobitnici" osvajali „vredne nagrade"

Nastavak na Press...

UHAPŠEN PREVARANT

Izvor: Kurir, 20.Sep.2011, 08:12

BEOGRAD - Mirko D. (27) uhapšen je zbog sumnje da je počinio više prevara, saopštio je MUP Srbije. On je govorio žrtvama da su dobitnici u nagradnoj igri koju organizuje TV..BEOGRAD - Mirko D. (27) uhapšen je zbog sumnje da je počinio više prevara, saopštio je MUP Srbije...On je govorio žrtvama...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.