Izvor: B92, 05.Okt.2009, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen fudbaler Čukaričkog

Jagodina, Beograd -- Fudbaler Čukaričkog Stankoma Nebojša Joksimović (28) uhapšen je i zadržan u pritvoru pošto je posle utakmice u Jagodini udario gledaoca.

Joksimoviću (28) je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, saopštila je Policijska uprava u Jagodini. U saopštenju se navodi da je Joksimović, rođen u Čačku sa prebivalištem u Beogradu, "lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priredbi".

Posle završene utakmice između domaće Jagodine i beogradskog tima Čukarički Stankom, u subotu uveče, igrač gostujućeg tima Joksimović je preskočio zaštitnu ogradu i udario gledaoca Dragana Penčića (53) iz Jagodine, objašnjava se u saopštenju.

Penčić je upućen na specijalistički pregled u Opštu bolnicu u Jagodini.

Čukarički nema informaciju o hapšenju

Fudbalski klub Čukarički nema informacije da je fudbaler Nebojša Joksimović uhapšen zbog sukoba sa navijačem Jagodine, nakon utakmice dva kluba u sedmom kolu Super lige Srbije.

Izvor iz tog kluba rekao je agenciji Beta da je fudbaler Nebojša Joksimović nakon sukoba dao izjavu jagodinskoj policiji, ali da se posle toga sa ekipom vratio u Beograd.

Fudbaler je danas dobio poziv na informativni razgovor i od SUP-a na Čukarici, gde je takođe dao izjavu.

Čelnici fudbalskog kluba Čukarički održaće uskoro sednicu Upravnog odbora, na kojoj će se, između ostalog, raspravljati i o tom događaju, nakon čega će klub izdati zvanično saopštenje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen fudbaler Čukaričkog!

Izvor: Sportal.rs, 04.Okt.2009, 17:30

Uprava fudbalskog kluba Jagodina saopštila je da je policija u Jagodini podnela krivičnu prijavu protiv fudbalera Čukaričkog Nebojše Joksimovića zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilja van sportskog terena.

Nastavak na Sportal.rs...

Ja njemu ruku, on meni pesnicu

Izvor: Sportal.rs, 05.Okt.2009

Nebojša Joksimović (28), fudbaler Čukaričkog i nekadašnji štoper Crvene zvezde, uhapšen je juče u Beogradu i već danas bi trebalo da se pojavi pred istražnim sudijom u Jagodini

Nastavak na Sportal.rs...

Fudbaler udario gledaoca

Izvor: RTS, 05.Okt.2009

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, fudbaleru "Čukaričkog Stankoma" Nebojši Joksimoviću, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. ..Fudbaleru "Čukaričkog Stankoma" Nebojši Joksimoviću, određeno je policijsko zadržavanje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.