Ponedeljak, 05.10.2009.

08:28

Uhapšen fudbaler Čukaričkog

Fudbaler Čukaričkog Stankoma Nebojša Joksimović (28) uhapšen je i zadržan u pritvoru pošto je posle utakmice u Jagodini udario gledaoca.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

Joksimoviću (28) je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, saopštila je Policijska uprava u Jagodini. U saopštenju se navodi da je Joksimović, rođen u Čačku sa prebivalištem u Beogradu, "lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi".

Posle završene utakmice između domaće Jagodine i beogradskog tima Čukarički Stankom, u subotu uveče, igrač gostujućeg tima Joksimović je preskočio zaštitnu ogradu i udario gledaoca Dragana Penčića (53) iz Jagodine, objašnjava se u saopštenju.

Penčić je upućen na specijalistički pregled u Opštu bolnicu u Jagodini.

Čukarički nema informaciju o hapšenju

Fudbalski klub Čukarički nema informacije da je fudbaler Nebojša Joksimović uhapšen zbog sukoba sa navijačem Jagodine, nakon utakmice dva kluba u sedmom kolu Super lige Srbije.

Izvor iz tog kluba rekao je agenciji Beta da je fudbaler Nebojša Joksimović nakon sukoba dao izjavu jagodinskoj policiji, ali da se posle toga sa ekipom vratio u Beograd.

Fudbaler je danas dobio poziv na informativni razgovor i od SUP-a na Čukarici, gde je takođe dao izjavu.

Čelnici fudbalskog kluba Čukarički održaće uskoro sednicu Upravnog odbora, na kojoj će se, između ostalog, raspravljati i o tom događaju, nakon čega će klub izdati zvanično saopštenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: