UHAPŠENI ZBOG HEROINA U AUTOMOBILU

Izvor: Kurir, 25.Jul.2011, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI ZBOG HEROINA U AUTOMOBILU

BOR - Borska policija uhapsila je S. J. (28) i N. L. (19) iz tog grada kod kojih je, prilikom pretresa automobila, otkrivena veća količina droge.

Policijska patrola je pre dva dana presrela njihov automobil na magistralnom putu između Zaječara i Paraćina, kod Boljevca i otkrila "praškastu materiju" za koju se pretpostavlja da je heroin.

Njima je određeno policijsko zadržavanje posle čega će biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Zaječaru.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Spid" u automobilu

Izvor: Blic, 25.Jul.2011

Čačanska policija uhapsila je Darka Bugarčića (35) iz Čačka nakon što je kontrolom njegovog vozila na Ibarskoj magistrali kod Mlakovca pronašla manju količinu droge ’’spid’’...Nakon što je osumnjičeni priveden u policijsku stanicu u Čačku, ispod suvozačevog sedišta pronađen je...

Nastavak na Blic...

UHAPŠENI BORSKI DILERI

Izvor: MC Bor, 25.Jul.2011

Bor, 25. jul. Borska policija uhapsila je S.J. (28) i N.L. (19) iz Bora zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i prodavali heroin, objavljeno je na sajtu 'Blica'. Patrola policije je 23. jula na magistralnom putu Zaječar - Bor zaustavila automobil u kom su se nalazili uhapšeni, i u vozilu našla...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.