Tužilaštvo će ispitati navode Ratka Kneževića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2009, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo će ispitati navode Ratka Kneževića

BEOGRAD - Tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala Miljko Radisavljević izjavio je da će Tužilaštvo ispitati sve navode Ratka Kneževića u kojima optužuje Stanka Subotića i druge za ubistva i šverc duvana.

"Mi vodimo istragu protiv Sretena Jocića za ubistvo Ive Pukanića i Nike Franića i sve relevantne činjenice vezane za to su predmet našeg interesovanja. Protiv Stanka Subotića su prikupljeni dokazi za šverc duvana i njemu se sudi u odsustvu", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Radisavljević za Blic.

Knežević je optužio Subotića, Mila Đukanovića, sadašnjeg premijera Crne Gore, i Jovicu Stanišića, bivšeg šefa DB Srbije, da su predvodili kriminalnu organizaciju koja se bavila švercom duvana i organizovala ubistva.

On je optužio i političare Čedomira Jovanovića i Vladimira - Bebu Popovića da su bili povezani sa duvanskim kartelom, kao i da je kartel planirao da na vlast dovede Srpsku naprednu stranku.

Advokat Rade Tadić, branilac Stanka Subotića, rekao je za Blic da se Ratko Knežević u pismu za sve što tvrdi o njegovom klijentu i Milu Đukanoviću "poziva na Boga kao jedinog svedoka".

"Nisam se čuo sa Stankom, ne znam da li će reagovati na najnovije pismo Kneževića i da li ima potrebe za tim. Stanko je rekao da ima dokaze za svoje tvrdnje. Knežević treba da odgovara samo zbog činjenice za neprijavljivanje teških krivičnih dela. Očito je da je sve to izmislio", izjavio je Tadić.

Prema njegovim rečima, Subotić će u dogovoru sa stranim advokatima podneti prijavu protiv Kneževića u Londonu, jer on tamo živi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo proverava sve optužbe protiv Caneta

Izvor: Blic, 12.Avg.2009, 21:15

Tužilaštvo će ispitati sve navode Ratka Kneževića u kojima optužuje Stanka Subotića i druge za ubistva i šverc duvana - kaže za „Blic” specijalni tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala Miljko Radisavljević.....- Mi vodimo istragu protiv Sretena Jocića za ubistvo Ive Pukanića...

Nastavak na Blic...

Ispitaće se tvrdnje Kneževića

Izvor: S media, 13.Avg.2009

Tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala Miljko Radisavljević izjavio je da će Tužilaštvo ispitati sve navode Ratka Kneževića u kojima optužuje Stanka Subotića i druge za ubistva i šverc duvana. .."Mi vodimo istragu protiv Sretena Jocića za ubistvo Ive Pukanića i Nike Franića i sve...

Nastavak na S media...

Policija: Ići ćemo do kraja u istrazi poslova Subotića

Izvor: Blic, 14.Avg.2009, 08:45

Proverićemo navode Ratka Kneževića u kojima optužuje Stanka Subotića Caneta, Jovicu Stanišića i Mila Đukanovića da su organizovali šverc duvana i naručivali ubistva, i preduzeti akcije u dogovoru sa Specijalnim tužilaštvom. Nama u MUP, tužilaštvu, ali i svima u državi je stalo da se otkrije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.