Tri osobe poginule kod Lapova

Izvor: S media, 10.Sep.2010, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe poginule kod Lapova

U saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Lapaova život su izgubile tri osobe iz Jagodine, saopštila je danas Policijska uprava Kragujevac.

Život su, sinoć, na licu mesta izgubili Dejan Milošević (42) i Miodrag Marinković (41) dok je Boban Djokić (42) u kritičnom stanju prebačen u Klinički centar gde je podlegao povredama.

Kako je saopšila policija, na zadnjoj osovini priključnog vozila pridodatog kamionu "man", koji se kretao prema Beogradu, pukao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je pneumatik, pa je protektor (gazeći sloj) ispao na kolovoznu traku.

Vozač kamiona Branko M. (29) iz Zemuna zaustavio je vozilo na traci za prinudno zaustavljanje, nakon čega su na protektor naletela putnička vozila "mazda", "reno" i kombi "sitroen" na kojima je pričinjena materijalna šteta.

Iza tih vozila naišao je automobil "BMW" jagodinskih registarskih oznaka, nad kojim je Milošević izgubio kontrolu i levom bočnom stranom udario u zadnji deo priključnog vozila.

Uvidjaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu, u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika policije, navedeno je u saopštenju u kojem se dodaje da se saobraćaj na auto-putu Niš-Beograd, kod Lapova, do završetka uvidjaja odvijao uspereno.

Sudija je naložio veštačenje teretnog i putničkog vozila "BMW" navodi policija.

U saopštenju se dodaje da je Branku M. odredjena mera policijskog zadržavanja do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu da je izvršio krivično delo-teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri osobe poginule u nesreći kod Lapova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2010

LAPOVO -..Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod Lapova, rečeno je jutros agenciji Beta u Birou MUP-a za komunikaciju sa medijima...Dve osobe poginule su na licu mesta, a treća je preminula u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu, rečeno je MUP-u...Nesreća...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Lapova

Izvor: Studio B, 10.Sep.2010

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto putu Beograd-Niš kod Lapova poginuli su Dejan M. (42), Miodrag M. (41) i Boban Đ. (42) iz Jagodine, saopštila je policija...Prema navodima policije u udesu koji se dogodio sinoć oko 21.00, učestvovalo je jedno teretno vozilo, kamion, i četiri putnička vozila....

Nastavak na Studio B...

Kod Lapova u bmv-u stradali Jagodinci

Izvor: Mondo, 10.Sep.2010

U sinoćnjoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Lapova život su izgubili Dejan Milošević (42) i Miodrag Marinković (41) i naknadno Boban Đokić (42).

Nastavak na Mondo...

Poginula tri najbolja druga

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2010

U udesu kod Lapova stradali Dejan Milošević, Miodrag Marinković i Boban Đokić. „BMV“ naleteo na deo prikolice koja je otpala sa kamiona

Nastavak na Večernje novosti...

Poginula tri najbolja druga!

Izvor: Press, 10.Sep.2010

Dejan Milošević (42), Miodrag Marinković (41) i Boban Đokić (42), svi iz Jagodine, stradali kada su BMW-om udarili u prikolicu kamiona koji je bio parkiran u zaustavnoj traci na autoputu Beograd - Niš kod Lapova Dejan Milošević (42), Miodrag Marinković...

Nastavak na Press...

POGINULA TRI NAJBOLJA DRUGA

Izvor: Kurir, 11.Sep.2010, 09:52

JAGODINA - Troje mrtvih u jednim kolima! U nesreći koja se u četvrtak oko 21 sat dogodila na autoputu Beograd-Niš u blizini Lapova u automobilu BMW poginuli su Miodrag Marinković (41), Boban Đokić (42) i Dejan Milošević (42), svi iz Jagodine..JAGODINA - Troje mrtvih u jednim kolima!..U nesreći...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.