TRAGEDIJA U LIMU Žandarmerija traga za nestalim vozačem autobusa

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U LIMU Žandarmerija traga za nestalim vozačem autobusa

Šestorica pripadnika beogradske Žandarmerije stiglo je u Prijepolje kako bi pretražili reku Lim i pronašli vozača užičkih Puteva koji je juče oko 15 časova sleteo u tu reku u mestu Mili, potvrdio je Goran Posrkača iz tamošnjeg Odeljenja za vanredne situaicje.

On je dodao da će pored njih u potrazi za M.K. učestvovati i pripadnici njegovog odeljenja, odnosno pet vatrogasa obučenih za spasavanje na vodi.

Posrkača je ranije jutros rekao Tanjugu da ni autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije izvađen iz reke, i da se

čeka specijalna dizalica budući da se vozilo nalazi na suprotnoj obali.

Autobus Puteva Užice je juče oko 15 časova sleteo u Lim između Gostuna i Brodareva u mestu Mili, kada je krenuo po radnike.

Kako je ranije izjavio tužilac koji je vršio uviđaj Ljubo Vukašinović u vozilu se nalazio samo vozač užičkih puteva M.K.

 - Uviđaj je za završen , a autobus je, iz za sada neutvrđenih razloga sleteo u reku - kazao je on sinoć za Tanjug.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.