Izvor: Blic, 08.Dec.2016, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN ZLOČIN NA JUGU SRBIJE Ubio bivšu devojku, bacio telo, pa OTEO njenog momka!

Beživotno telo Gordane Josifović (44) nađeno je u ataru sela Bradarac kod Aleksinca.

Policija traga za njenim bivšim partnerom koji je, kako se sumnja, oteo nju i njenog sadašnjeg dečka, koji još nije nađen.

Telo nesrećne žene nađeno je u utorak oko 13 sati u ataru sela Bradarac kod Aleksinca, a Josifovićeva je oteta u ponedeljak po podne u dvorištu firme u kojoj je radila.

Nezvanično se saznaje da je usmrćena hicem iz pištolja iako još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nema zvaničnog saopštenja policije i tužilaštva o uzroku smrti.

Gordanu i njenog aktuelnog partnera Miluna K., uz pretnju pištoljem, navodno je oteo Miodrag K. sa kojim je Gordana bila u vezi više od 10 godina, a raskinuli su pre četiri meseca.

- U ponedeljak po podne Miodrag je došao u našu ulicu belim "opel kadetom" koji je pozajmio od prijatelja. Parkirao ga je desetak metara od ulazne kapije. Tačno u 16.22 došao je Milun koji je vozio "golf 3 karavan" sa austrijskim tablicama. Miodrag K. je munjevito ušao na zadnje sedište, iza Miluna, i uperio mu pištolj u glavu. Kada je Gordana izašla iz kancelarije, Miško joj je pištoljem pokazao da sedne na mesto suvozača – prepričavaju filmsku otmicu Gordanine kolege iz tehničkog pregleda "Sara".

Kolege su odmah pozvale policiju, a potom počele da pozivaju Gordanin i Milunov broj, ali na pozive niko nije odgovarao.

Kažu da su oba telefona bila dostupna još nekih pola sata.

- Čitave noći između ponedeljka i utorka vozili smo se po okolini Kruševca nadajući se da ćemo ih negde naći. U utorak smo saznali da je njeno telo pronađeno u blizini Bradarca. Kod nas je radila nekoliko meseci. Bila je izuzetno dobra žena i vredna radnica. Još uvek smo u šoku zbog njene tragične sudbine – kažu kolege sa posla.

Gordana Josifović iz neuspelog braka ima 24-godišnjeg sina.

Sa Miodragom K., vlasnikom servisa za reparaciju kompjuterske opreme, bila je u vezi skoro deset godina, ali su raskinuli pre četiri meseca. I nakon raskida Miodrag je nastavio da joj šalje SMS-ove pozivajući je da obnove vezu.

Pre dva meseca Gordana je stupila u vezu sa Milunom K. iz sela Lazarevac kod Kruševca, koji više od 25 godina radi kao gastarbajter u Austriji.

- Bila je srećna u novoj vezi. Milun je radio u nekom hotelu i planirali su da i Goca pođe sa njim i da je zaposli – pričaju upućeni.

Policija i žandarmerija juče su već drugi dan intenzivno pretraživali Bradarac, nedaleko od mesta na kojem je poljorpivrednik iz Mozgova N. P. našao telo kada je krenuo da ore njivu.

- Telo ženske osobe je bilo okrenuto licem ka zemlji, tridesetak metara od asfaltnog puta u prvoj brazdi. Imala je na sebi braon jaknu, crne farmerice, čizme do kolena sa velikom štiklom. Na rukama sam video četiri burme, duge nokte i tragove krvi. Ruke su bile zgrčene, a ležala je na stomaku. Pošto nisam imao telefon kod sebe, otrčao sam odmah u susedno selo Bradarac da pozovem policiju - kaže N. P. koga je prizor potresao.

Omaleno aleksinačko selo odmah je opsela policija po prijavi da je nađeno telo žene. Organizovana je potera za osumjičenim.

- Stvorilo se tu 30 automobila. Bilo je policije i žandarmerije u punoj borbenoj opremi. Bilo je kao u akcionim filmovima. Raširili su se po okolnim njivama i započeli pretragu, svedoče meštani Bradarca. Potraga je nastavljena i u sredu, tako da su se u celom kraju mogli videti džipovi žandarmerije koji patroliraju i pretražuju teren. Lokalni put od Rutevca prema Bradarcu je, inače, prečica koju Kruševljani koriste kako bi brže stigli do Sokobanje.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević potvrdio je samo da je smrt nasilna, ne navodeći bliže detalje o kakvoj vrsti nasilne smrti se radi.

Do zaključenja ovog izdanja policija je bila u poteri za Miodragom K. i Milunom K.

Planirao zločin,šuškalo se u kafanama?

Što su se Gordana i Milun više zbližavali to je Miodrag postajao očajniji. U kafanama u koje je izlazio pričao je kako je napisao oproštajno pismo i kako će ubiti prvo Gordanu i Miluna, a potom i sebe. Prošlog petka od prijatelja je pozajmio "opel" uz objašnjenje da mu "treba da završi neke poslove, a u nedelju i da ode do Niša". Očigledno je već imao pripremljen plan da svoj naum sprovede u delo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.