SEHA liga: Rukometaši Vojvodine poraženi u Slovačkoj

Izvor: Radio 021, 08.Okt.2015, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEHA liga: Rukometaši Vojvodine poraženi u Slovačkoj

Rukometaši Vojvodine izgubili su u gostima od slovačkog Tatrana iz Prešova rezultatom 31:20 u okviru SEHA lige..

Novosađani su tako propustili da zabeleže prvu pobedu u ovogodišnjoj SEHA ligi i nakon sedmog meča imaju dva nerešena rezultata uz pet poraza.

Ekipa Vojvodine solidno je ušla u meč i uspevala da održi rezultatski priključak, međutim, slovačka ekipa u 15. minutu pojačava ritam i do kraja poluvremena pravi seriju od 7:3. Drugo poluvreme Slovaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << počinju sa prednošću od 6 golova, koju do kraja meča uspevaju da povećaju, što je bilo dovoljno da utakmicu završe sa dvocifrenom prednošću od 11 golova razlike.

Najefikasniji igrač u domaćoj ekipi bio je Radoslav Antl sa 7 pogodaka, kao i odlični golman Igor Čuprina sa 18 odbrana. U ekipi Vojvodine najbolji pojedinac bio je Dejan Pralica sa 4 pogotka.

Voša će priliku za popravni imati već u subotu kada se ova dva tima opet  sastaju u Prešovu, ovog puta u okviru Lige šampiona.

Meč je na programu od 15:30 časova.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SEHA: Ubedljiv poraz Vojvodine

Izvor: B92, 08.Okt.2015

Rukometaši Vojvodine poraženi su na gostovanju slovačkom Prešovu 31:20 (15:9) u meču SEHA lige...Novosađani još ne znaju za pobedu u ovom takmičenju, a sada su upisali peti poraz...Slovački tim zabeležio je četvrtu pobedu, a ima i jedan poraz...Najefikasniji u ekipi Vojvodine bio je Dejan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.