Resnik,  poginulo u nesreći

Izvor: RTV Pink, 27.Okt.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Resnik, poginulo u nesreći

Četvoro mladih ljudi poginulo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko ponoći dogodila u Resniku, kraj Beograda. Još jedna osoba je prevezena u Urgentni centar u teškom stanju.



Nesreća se dogodila kada se automobil "reno klio" koji se kretao iz pravca Resnika direktno sudario sa šleperom turskih registarskih oznaka na Kružnom putu, kod stovarišta Ilgrada.Sudar je bio stravičan i putnički automobil koji se vraćao na svadbenog slavlja je potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << smrskan. Svi stradali bili su putnici automobila marke "reno klio" dok je vozač turskog kamiona ostao nepovređen. Na lice mesta izašle su ekipe Hitne pomoći kao i vatrogasne ekipe. Saobraćaj u ovom delu grada bio je u potpunom prekidu više od tri sata, a tokom policijskog uviđaja koji je trajao do ranih jutarnjih sati na Kružnom putu stvorila se kilometarska kolona kamiona i automobila.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.