Radnici krali delove i opremu iz Želovoza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2012, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici krali delove i opremu iz "Želovoza"

SMEDEREVO -

Policija u Smederevu je uhapsila radnika preduzeća "Želovoz" Miodraga K. zbog sumnje da je odgovoran za zloupotrebu službenog položaja, kao i Dragana S. zbog sumnje da je izvršio krivišno delo zloupotrebe službenog položaja pomaganjem.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su trojica radnika "Želvoza" Miodrag K, Srđan K. i Jovica Ž, tokom jula i avgusta, u više navrata, radeći u noćnim smenama, iz hala i postrojenja uzimali delove i opremu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << služi za servisiranje vagona, a zatim predmete odnosili Draganu S. koji je ukradene predmete skladištio u svojoj kući, a potom prodavao preduzećima koja se bave otkupom sekundarnih sirovina.

Kako je do sada utvrđeno, "Želvoz" je na ovaj način oštećen za oko 188 hiljada dinara, saopštila je Policijska uprava Smederevo.

Uhapšenima je nakon saslušanja doneto rešenje o ukidanju policijskog zadržavanja, a protiv trojice radnika "Želovoza" će zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja, kao i Dragana S. zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja - pomaganjem, u redovnom postupku biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Smederevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenja u Želvozu zbog krađe delova

Izvor: Akter, 10.Avg.2012

Policija u Smederevu je uhapsila radnika preduzeća "Želovoz" Miodraga K. zbog sumnje da je odgovoran za zloupotrebu službenog položaja, kao i Dragana S. zbog sumnje da je izvršio krivišno delo zloupotrebe službenog položaja pomaganjem

Nastavak na Akter...

Radnici krali delove i opremu iz Želovoza

Izvor: Kurir, 10.Avg.2012

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su trojica radnika "Želvoza tokom jula i avgusta, radeći u noćnim smenama, iz hala i postrojenja uzimali delove i opremu koja služi za servisiranje vagona..SMEDEREVO - Policija u Smederevu je uhapsila radnika preduzeća "Želovoz" Miodraga K. zbog sumnje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.