Priznao ubistvo vlasnika menjačnice

Izvor: Press, 08.Jul.2010, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznao ubistvo vlasnika menjačnice

Zoran P. (43), koji je u sredu uhapšen zbog sumnje da je pre četiri dana ubio Desimira Marjanovića (42), vlasnika jedne beogradske menjačnice, priznao je ubistvo!
- Zoran je rekao da je u dogovoru sa Zlatkom M. nameravao samo da opljačka Marjanovića kojeg su danima pratili. On je ispričao da su u ponedeljak ujutru uz pretnju pištoljem tražili Marjanoviću da im preda 10.000 evra, ali je on to odbio. Zoran je pucao Desimiru u noge i pobegao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dok je Zlatko posle kraće potere uhapšen. Nesrećni Marjanović iskrvario je na licu mesta - kaže za Press izvor blizak istrazi.
Zoran P. je uhapšen u sredu u iznajmljenom stanu u Bulevaru oslobođenja. Prilikom hapšenja on je pružio otpor, a kod njega je pronađen pištolj kojim je najverovatnije ubio Marjanovića. Pored Marjanovića, uhapšena je i njegova ljubavnica Snežana S. (44), koja je iznajmila stan.    

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Još dve osobe uhapšene zbog ubistva vlasnika menjačnice

Izvor: Glas javnosti, 09.Jul.2010, 07:21

BEOGRAD - Još dve osobe iz Beograda osumnjičene za ubistvo i pomaganje ubistva vlasnika jedne menjačnice Desimira Marjanovića uhapšene su danas u Beogradu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova...Uhapšeni su Zoran P. (46) i Snežana S. (44), a pre dva dana, neposredno posle tog ubistva,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.