Izvor: Glas javnosti, 09.Jul.2010, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dve osobe uhapšene zbog ubistva vlasnika menjačnice

BEOGRAD - Još dve osobe iz Beograda osumnjičene za ubistvo i pomaganje ubistva vlasnika jedne menjačnice Desimira Marjanovića uhapšene su danas u Beogradu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Uhapšeni su Zoran P. (46) i Snežana S. (44), a pre dva dana, neposredno posle tog ubistva, uhapšen je Zlatko M. (32).

Marjanović je 5. jula teško ranjen u parku u Oplenačkoj ulici u Beogradu, posle čega je preminuo u Urgentnom centru. Zoran P. i Zlatko M. su >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pokušali da ga opljačkaju, a pošto im je Marjanović pružao otpor, pucali su na njega.

"Zlatko M. i Zoran P. su osumnjičeni da su 5. jula, ukradenim 'jugom 45' došli do parka u Opleničkoj ulici sa ciljem da opljačkaju Desimira Marjanovića, koga su danima pratili i posmatrali, znajući da kao vlasnik menjačnice sa sobom nosi veću količinu novca. Kada je Marjanović naišao, pošto je odbio da im preda torbu sa novcem, Zoran P. je u njega ispalio više hitaca iz vatrenog oružja", kaže se u saopštenju.

Policija je ubrzo posle izvršenja krivičnog dela uhapsila Zlatka M, a Zoran P. je, pošto je pucao na policiju, pobegao sa otetim novcem.

Zoran P. je pronađen u stanu koji mu je iznajmila Snežana S. u kom je pronađeno i oružje kojim je izvršeno krivično delo.

Svi osumnjičeni će nakon isteka policijskog zadržavanja biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.