Priveden zbog silovanja pastorke

Izvor: B92, 21.Okt.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden zbog silovanja pastorke

Bračni par iz sela Sukovo kod Pirota, priveden zbog sumnje da je očuh godinama silovao pastorku u prisustvu njene majke, potvrđeno RTS-u u pirotskoj policiji.

Slučaj silovanja prijavile su 22-godišnja devojka, žrtva silovanja i njena tetka. Prema rečima devojke, prvi put je silovana još 2006. godine kada je imala četrnaest godina.

Meštani u selu su u šoku. Kažu da su znali da je osumnjičeni preke naravi, sklon svađama, ali nisu pretpostavili dokle je to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << išlo. Komšinica uhapšenih Mira Đorić, kaže da joj se nikada nisu javljali, nisu komunicirali sa komšilukom.

Deda silovane devojke Milenko Pejčić, rekao je da mu ćerka i unuka nikada nisu rekle šta im se dešava.

"Da smo znali šta se dešava, mi bismo odmah reagovali i sprečili nasilje. Međutim, mi smo sa zetom prekinuli odnose još pre nekoliko godina, a ćerka i unuka su dolazile kod nas, ali se nisu žalile. Unuka je pre nekoliko dana pobegla iz kuće, otišla kod momka u grad i zatim sve prijavila policiji", ispričao je Milenko.

Bračnom paru je određen pritvor. Istraga je u toku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeni očuh i majka zbog silovanja pastorke

Izvor: Prva.rs, 21.Okt.2014

I u pirotskoj policiji Tanjugu je potvrđeno da su očuh i majka dvadestdvogodišnje devojke privedeni i da će ih danas saslušati viši javni tužilac u Pirotu...Deda devojke koja je u više navrata silovana tokom poslednjih osam godina Milenko Pejčić iz sela Sukovo kazao je Tanjugu da mu njegova...

Nastavak na Prva.rs...

Osumnjičen da je godinama pred majkom silovao pastorku

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2014

Bračni par iz sela Sukovo kod Pirota, priveden je zbog sumnje da je očuh godinama silovao pastorku u prisustvu njene majke, potvrđeno je u pirotskoj policiji...Slučaj silovanja prijavile su 22-godišnja devojka, žrtva silovanja i njena tetka. Prema rečima devojke, prvi put je silovana još 2006....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.