Privedeni očuh i majka zbog silovanja pastorke

Izvor: Prva.rs, 21.Okt.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni očuh i majka zbog silovanja pastorke

I u pirotskoj policiji Tanjugu je potvrđeno da su očuh i majka dvadestdvogodišnje devojke privedeni i da će ih danas saslušati viši javni tužilac u Pirotu.

Deda devojke koja je u više navrata silovana tokom poslednjih osam godina Milenko Pejčić iz sela Sukovo kazao je Tanjugu da mu njegova ćerka nikada nije pričala šta se dešavalo u njihovoj kući.

"Mi smo sve odnose raskinuli pre četiri godine, Dragan nam je zabranio da idemo kod njih. Jedino su one povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << svraćale na brzinu kod nas. Suzana nikada nije ništa htela da mi kaže inače bi mi reagovali momentalno i sprečili nasilje nad mojom unukom a njenom ćerkom. Očuh Dragan je primetio da se moja unuka zabavlja sa nekim dečkom, onda je tukao i ona je pobegla kod tog momka u Pirot. Dva, tri dana je tamo bila, očuh joj je slao svakakve poruke, pa joj je momak rekao da ide kući ali je ona otišla u sud i sve ispričala. Sada preostaje samo majka da prizna", priča Draganin deda Milenko koji sa suprugom Milovankom živi takođe u selu Sukovo kod Pirota.

Po rečima Draganinog dede Milenka, njena majka i očuh su živeli u vanbračnoj vezi.

Jedna od komšinica porodice Pejčić Mira Đorić kaže da nije bila u dobrim odnosima sa Draganom i Suzanom.
"Od skora sam tu, nikada im nisam ušla u kuću, a nisu mi se ni javljali. Jedino se devojka javljala, a za Dragana sam od komšija čula da je preke naravi od komšija", kaže Mira za Tanjug.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.