Izvor: Glas javnosti, 25.Mar.2010, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za trojicu nasilnika

KRAGUJEVAC - Kragujevačka policija uhapsila trojicu mladića iz tog grada zbog razbojništva i nasilničkog ponašanja.

Uhapšeni su Dušan Jovanović (25), Ognjen Jovanović (32) i Igor Ilić (27), kojima je istražni sudija nakon saslušanja odredio pritvor.

Kako je saopšteno, Dušan i Ognjen Jovanović su 21. marta ove godine u večernjim satima, u blizini Kliničkog centra, fizički napali Ivana S. i oduzeli mu mobilni telefon.

Nešto kasnije u ulici Radoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Domanovića, Dušan Jovanović je nožem napao Dragoljuba B. i Arsenija J, kome je naneo više ubodnih rana u predelu leđa i desne noge, a u tuču su se, uz upotrebu drvene letve, umešali i Ognjen Jovanović i Igor Ilić.

Arsenije J. je zbog zadobijenih lakih telesnih povreda zadržan na lečenju u Kliničkom centru, navodi se u saopštenju i dodaje da je policija pronašla i vlasniku vratila oduzet mobilni telefon.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Cetinje: Petorica mladića uhapšena zbog kamenovanja Bogoslovije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Mar.2010

Cetinjska policija uhapsila je petoricu mladića iz tog grada zbog sumnje da su kamenovali zgradu Internata i Bogoslovije na Cetinju. Uhapšeni su osamnaestogodišnji B.Č. i S.L., M.R., R.M. i B.B. stari 17 godina. Sumnja se da su ti mladići 19. marta iz Njegoševog parka bacili više kamenica u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.