Pritvor dvojici tinejdžera: Drugaricu iz škole napili, pa silovali!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Dec.2014, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor dvojici tinejdžera: Drugaricu iz škole napili, pa silovali!

Dvojici tinejdžera Đ. K. (16) i S. J. (18) određen je pritvor u trajanju do 30 dana po nalogu sudije Višeg suda iz Zrenjanina zbog sumnje da je Đ. K. silovao, a S. J. pokušao da siluje 15-godišnju devojčicu.

Devojčica je napastvovana u zrenjaninskom Domu učenika srednjih škola “Angelina Gojić Gina”. Po njenim rečima, ona je silovana sredinom novembra, ali ga je prijavila vaspitačima tek 9. decembra. Policijskom istragom prikupljeni su podaci koji ukazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da je Đ. K. najpre napio ovu tinejdžerku, a potom joj u piće sipao drogu i neki afrodizijak, i nakon toga je brutalno silovao u svojoj sobi.

Takođe, istragom je utvrđeno da je S. J. (18) držao za ruke i usta nesrećnu devojčicu i da, iako je želeo i pokušavao, nije bio u u stanju da je siluje.

Više detalja o ovom gnusnom zločinu koji je šokirao javnost nije poznato jer Više javno tužilaštvo, u čijoj je nadležnosti predmet, niti Policijska uprava, nisu se zvanično oglašavali.

Izvor: Alo
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjanin: Drugaricu iz škole napili, pa silovali!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2014

Dvojici tinejdžera Đ. K. (16) i S. J. (18) određen je pritvor u trajanju do 30 dana po nalogu sudije Višeg suda iz Zrenjanina zbog sumnje da je Đ. K. silovao, a S. J. pokušao da siluje 15-godišnju devojčicu...Devojčica je napastvovana u zrenjaninskom Domu učenika srednjih škola “Angelina...

Nastavak na Vesti-online.com...

STRAVA U DOMU UČENIKA: Uhapšena dvojica maloletnika; nadrogirali, pa silovali drugaricu!

Izvor: Press, 19.Dec.2014

Dvojici tinejdžera Đ. K. (16) i S. J. (18) određen je pritvor u trajanju do 30 dana po nalogu sudije Višeg suda iz Zrenjanina zbog sumnje da je Đ. K. silovao, a S. J. pokušao da siluje 15-godišnju devojčicu. . Devojčica...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.