Preševo: Dvojac švercovao Palestince

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2010, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preševo: Dvojac švercovao Palestince

Policija u Preševu privela je istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju Fidana Z. i Adema Ć. iz sela Crnotince, kod Preševa, osumnjičene za ilegalni prelazak granice i i krijumčarenje ljudi.

Policija u saopštenju navodi da se sumnja da su Fidan Z. i Adem Ć., 6. decembra, u večernjim satima, iz pravca sela Miratovac ka Preševu, automobilom prevezli četiri državljana Palestine, koji su nezakonito prešli makedonsko-srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << granicu, sa namerom da nastave putovanje preko teritorije Srbije do zapadnoevropskih zemalja.

Istražni sudija Osnovnog suda u Vranju je Fidanu Z. i Ćerimu a. odredio pritvor do mesec dana.

Državljani Palestine su zbog nezakonitog prelaska državne granice iz Makedonije u Republiku Srbiju privedni sudiji Prekršajnog suda u Preševu, koji im je izrekao kaznu zatvora u trajanju od po sedam dana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Krijumčarili Palestince

Izvor: JužneVesti.com, 09.Dec.2010

Policija u Preševu privela Fidana Z. (1986) i Ćerima A. (1986) zbog sumnje da su krijumčarili Palestince preko državne granice.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.