Predsednik opštine Doljevac predao se policiji

Izvor: Blic, 22.Apr.2014, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik opštine Doljevac predao se policiji

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić Međarac predao se danas organima gonjenja posle čega je zadržan, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi Policijske uprave u Nišu.

Ljubić se nalazio u bekstvu od 9. aprila kada je policija privela i zadržala 12 osoba zbog sumnje da su izvršila krivična dela zloupotrebe službenog položaja, falsifikovanja službenih isprava i zloupotrebe odgovornog lica, saopšteno je tada iz Policijske uprave.

Policija je tada saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se u bekstvu nalazi pet osoba za kojima traga, među kojima je bio i predsednik opštine Doljevac.

Sumnja se, kako je rečeno, da su oni oštetili republički i budžet opštine Doljevac za više od 40 miliona dinara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predao se predsednik Doljevca

Izvor: B92, 22.Apr.2014

Niš -- Predsednik opštine Doljevac G. Lj. predao se danas organima gonjenja, posle čega je zadržan, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi Policijske uprave u Nišu...G. Lj. je bio u bekstvu od 9. aprila kada je policija privela i zadržala 12 osoba zbog sumnje da su izvršile krivična dela...

Nastavak na B92...

Predsednik opštine Doljevac se predao policiji

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Apr.2014

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić Međarac predao se danas organima gonjenja posle čega je zadržan, rečeno je Informativnoj službi Policijske uprave u Nišu

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.