Porodica se udavila nakon nesreće

Izvor: B92, 11.Apr.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica se udavila nakon nesreće

Zvečan -- Pet članova jedne porodice, među kojima je dvoje dece, stradalo je u udesu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica- Leposavić u mestu Savina Stena kod Zvečana.

Radi se o porodici iz sela Vuče, kod Leposavića.

Kako javlja Beta, poginuli su članovi porodice - otac V.G. (46), majka V.D.(37) i njihovo dvoje maloletne dece od šest i 13 godina. Stradala je i rođaka V.S (46), koja je kako, piše Blic, sestra vozača.

Regionalni šef operative Kosovske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da je patrola saobraćajne policije jutros oko 9.45 sati dobila informaciju da je u mestu Savina Stena došlo do saobraćajne nesreće. Ekipe su odmah izašle na mesto nesreće radi uviđaja, ali je utvrđeno da je svih pet osoba koje su bile u vozilu već mrtvo.

"Njihova tela prebačena su u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici radi pokušaja reanimacije", rekao je Bojić.

On je dodao da je u pitanju vozilo marke folksvagen polo.

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović izjavio je Tanjugu da je troje odraslih i dvoje dece danas prebačeno u bolnicu bez znakova života.

"Stradali su smrtno svih petoro. Stradali su u saobraćajnoj nesreći. Smrt je nastupila davljenjem u reci Ibar, posle sletanja sa puta", rekao je Ivanović.

Na teritoriji opština Leposavić, Kosovska Mitrovica, Zubin Potok i Zvečan sutra će biti Dan žalosti zbog pogibije pet osoba u saobraćajnoj nesreći kod Srbovca, dogovorili su se večeras predstavnici lokalnih samouprava na severu Kosova.

Lokalne samouprave četiri opštine dogovorile su se da se 12. april proglasi Danom žalosti na teritoriji tih opština zbog saobraćajne nesreće u kojoj su nastradali V.G (46), V.S (46), V.D ( 37) i dvoje maloletne dece od 13 i šest godina.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KiM: Pet osoba stradalo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Press, 11.Apr.2014

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da je patrola saobraćajne policije jutros oko 9.45 sati dobila informaciju da je u mestu Savina stena došlo do saobraćajne nesreće... “Ekipe su odmah izašle na lice mesta radi uviđaja i tom prilikom je utvrđeno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.