Poginuo radnik na gradilištu

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik na gradilištu

Jedan radnik je poginuo danas popodne na gradilištu u Kruševcu kada se na njega obrušila zemlja prilikom iskopa kanala za postavljanje kanalizacionih cevi, saopštila je inspekcija rada u tom gradu.

Načelnik odeljenja inspekcije rada Jugoslav Veljković rekao je novinarima da se u trenutku "obrušavanje zemlje radnik nalazio u kanalu na dubini od četiri i po metra".

"Prema prvim pokazateljima, nesreća je posledica neadekvatnih mera obezbedjenja gradilišta, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pogotovu jer jer reč o peskovitom i rastresitom terenu", rekao je Veljković.

Muškarac teško povredjen u eksploziji

On je naveo da je akcija spasavanja trajala dva sata, ali da su lekari nakon izvlačenja radnika konstatovali da je umro.

Poginuli je imao 29 godina. Bio je radnik gradjevinske firme "Venčac" iz Arandjelovca koju je kao podizvodjača radova angažovala firma "Velika Morava" iz Beograda.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik stradao na gradilištu

Izvor: B92, 03.Nov.2010

Kruševac -- Jedan radnik je poginuo na gradilištu u Kruševcu kada se na njega obrušila zemlja prilikom iskopa kanala za postavljanje kanalizacionih cevi... Načelnik odeljenja inspekcije rada Jugoslav Veljković rekao je da se u trenutku "obrušavanje zemlje radnik nalazio u kanalu na dubini od četiri...

Nastavak na B92...

Poginuo radnik u nesreći na gradilištu

Izvor: Rasina.net, 03.Nov.2010

Jedan radnik je poginuo danas popodne na gradilištu u Kruševcu kada se na njega obrušila zemlja prilikom iskopa kanala za postavljanje kanalizacionih cevi, saopštila je inspekcija rada u tom gradu.

Nastavak na Rasina.net...

Poginuo radnik na gradili...tu

Izvor: KruNet.net, 03.Nov.2010

Jedan radnik je poginuo juče popodne na gradilištu u Kruševcu kada se na njega obrušila zemlja prilikom iskopa kanala za postavljanje kanalizacionih cevi, saopštila je inspekcija rada u tom gradu. Načelnik odeljenja inspekcije rada Jugoslav Veljković rekao je novinarima da se u trenutku "obrušavanje...

Nastavak na KruNet.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.