Nesreća u Zrenjaninu, poginuo biciklista

Izvor: BKTV News, 11.Feb.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Zrenjaninu, poginuo biciklista

Jedna osoba danas je poginula u saobraćajnoj nesreći u zrenjaninskom naselju Jaša Tomić, saopštila je policijska uprava tog grada.

Nesreća se dogodila u jutarnjim satima kada je vozač automobila ''''folksvagen'''' naleteo na tridesetdvogodišnjeg biciklistu iz okoline Sečnja, koji je preminuo na licu mesta.

Vozaču automobila Š.M. (62) takođe iz okoline Sečnja, biće određena mera zadržavanja do 48 časova, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, navodi se u saopštenju.

Uzroci ove saobraćajne nezgode još se utvrđuju.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.

Policajci i carinici zanemeli kada su videli šta kamiondžije kriju među bojlerima i vlažnim maramicama (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Poginuo biciklista, udario ga volksvagen

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2017

ZRENJANIN - Jedna osoba poginula je danas u saobraćajnoj nesreći u vojvođanskom naselju Jaša Tomić, saopštila je policijska uprava u Zrenjaninu...Nesreća se dogodila kada je vozač automobila volksvagen zbog još neutvrđenih razloga naletio na tridesetdvogodišnjeg biciklistu iz okoline Sečnja,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.