Nepoznati muškarac poginuo u tuči u Brčkom

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoznati muškarac poginuo u tuči u Brčkom

Jedna osoba smrtno je stradala u tuči više osoba rano jutros u brčanskom naselju Grčica, rekao je portparol brčanske policije Halid Emkić.

Emkić je istakao da je policija izašla odmah po saznanju na mesto događaja u Ulici Nikole Tesle, ali da nisu zatekli učesnike tuče.

"Do sada prikupljene informacije ukazuju da je u tuči učestvovalo najverovatnije pet osoba, a da je jedna zadobila teške povrede od kojih je preminula", rekao je Emkić novinarima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
On je dodao da je ta osoba prevezena u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali smrt.

O svemu je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta.

Emkić je naveo da je jutros obavljen uviđaj na licu mesta, pod nadzorom dežurnog tužioca, te da je počelo preduzimanje opsežnih istražne mere i radnje na rasvetljavanju događaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedena dvojica učesnika tuče u kojoj je poginuo mušakrac u Brčkom

Izvor: Blic, 23.Maj.2015

Policija Brčko distrikta privela je dvojicu učesnika tuče u kojoj je jutros život izgubio 23-godišnji Miloš Droca, stalno nastanjen u ovom gradu, potvrdio je Srni portparol brčanske policije Haklid Emkić...Ne navodeći imena privedenih, Emkić je rekao da je policija raspisala poternicu za još...

Nastavak na Blic...

Uhapšen jedan od osumnjičenih za ubistvo Miloša Droce

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2015, 15:29

BRČKO - Brčanska policija je uhapsila 22-ogodišnjeg G.R, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Miloša Droce /23/ u naselju Grčica u Brčkom, rekao je danas portparol brčanske policije Halid Emkić...G.R. je jedan od dvojice odbjeglih mladića za kojima je policija raspisala potjernicu jer su juče...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.