LESKOVČKA POLICIJA UHAPSILA MLADIĆE ZBOG POKUŠAJA UBISTVA

Izvor: Kurir, 08.Dec.2010, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LESKOVČKA POLICIJA UHAPSILA MLADIĆE ZBOG POKUŠAJA UBISTVA

LESKOVAC- Službenici leskovačke policije uhapslili su Predraga N. (20) i Nikolu P. (21) iz Leskovca, zbog sumnje da su izvršili krivičino delo ubistvo u pokušaju i biće privedeni istražnom sudiji Višeg suda, saopštila je ta policijska uprava.

Policija je prilikom hapšenja osumnjičenih pronašla nož "lepezu", kojim je izvršeno krivično delo, dva mobilna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << telefona i torbicu sa ličnim dokumentima, koje su osumnjičeni oduzeli od oštećenih.

Kod Predraga N. policija je pronašla i oduzela biljnu materiju nalik na marihuanu.

Sumnja se da su osumnjičeni, 6. novembra oko 3.40 časova, u gradskom parku u Leskovcu prišli Stefanu S. (12) i Stefanu J (22), isprskali ih suzavcem po licu, a zatim više puta uboli nožem.

Oštećeni Stefan S. je zadobio šest, a Stefan J. tri ubodne rane koje su kvalifikovane kao teške telesne povrede opasne po život, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Uhapšeni zbog pokušaja ubistva

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2010

Predrag N.(20) i Nikola P. (21) lišeni slobode zbog sumnje da su u parku prišli Stefanu S. (12) i Stefanu J. (22), isprskali ih suzavcem, pa ih više puta uboli nožem

Nastavak na Večernje novosti...

Hapšenje zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: RTS, 08.Dec.2010

Fidan Z. i Adem Č. uhapšeni su zbog sumnje da su pomogli nelegalni prelazak četiri državljana Palestine preko makedonsko-srpske granice. Osumnjičenima određen pritvor do mesec dana...Službenici Policijske stanice u Preševu priveli su istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju Fidana Z. (24) i Adema...

Nastavak na RTS...

Leskovčka policija uhapsila mladiće zbog pokušaja ubistva

Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2010, 07:12

LESKOVAC- Službenici leskovačke policije uhapslili su Predraga N. (20) i Nikolu P. (21) iz Leskovca, zbog sumnje da su izvršili krivičino delo ubistvo u pokušaju i biće privedeni istražnom sudiji Višeg suda, saopštila je ta policijska uprava...Policija je prilikom hapšenja osumnjičenih pronašla...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.