Leskovac: Uhapšeni zbog pokušaja ubistva

Tanjug

08. 12. 2010. u 16:32

Predrag N.(20) i Nikola P. (21) lišeni slobode zbog sumnje da su u parku prišli Stefanu S. (12) i Stefanu J. (22), isprskali ih suzavcem, pa ih više puta uboli nožem

LESKOVAC - Službenici leskovačke policije uhapslili su Predraga N. (20) i Nikolu P. (21) iz Leskovca, zbog sumnje da su izvršili krivičino delo ubistvo u pokušaju i biće privedeni istražnom sudiji Višeg suda, saopštila je danas ta policijska uprava.

Policija je prilikom hapšenja osumnjičenih pronašla nož "lepezu", kojim je izvršeno krivično delo, dva mobilna telefona i torbicu sa ličnim dokumentima, koje su osumnjičeni oduzeli od oštećenih.

Kod Predraga N. policija je pronašla i oduzela biljnu materiju nalik na marihuanu.

Sumnja se da su osumnjičeni, 6. novembra oko 3.40 časova, u gradskom parku u Leskovcu prišli Stefanu S. (12) i Stefanu J (22), isprskali ih suzavcem po licu, a zatim više puta uboli nožem.

Oštećeni Stefan S. je zadobio šest, a Stefan J. tri ubodne rane koje su kvalifikovane kao teške telesne povrede opasne po život, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ja

06.01.2011. 20:05

Zalosno je da je najveci broj delikvenata od 20 do 28 godina. Gde su rasli, ko ih je vaspitavao??. Slicno je i u saobracaju.